De Sint koopt tweedehands

Gepost op zaterdag 10 november 2018

Actie

Hele maand stockverkoop textiel

Wegens succes verlengd: nog de hele soldenmaand vind je kleding, schoenen e.a. textiel aan € 1 per stuk of € 0,10 voor kleine stukken in de Kringwinkel in de Brugse Poort. Lees meer

De Kringwinkel Open Plaats neemt een korte vakantie tijdens de Gentse Feesten, van zaterdag 20 t.e.m. zondag 28 juli. Op vrijdag 19 juli sluiten we in de Brugse Poort al om 16u30.

De Sociale Dienst gaat er twee weken uit, tot maandag 5 augustus.

 
 
 
 
 
 
 
 

Vanaf vrijdag 23 november vindt Sinterklaas in onze beide winkels extra veel en mooi speelgoed. Ook voor babies en peuters is er heel wat.

Sint gaat mee met zijn tijd. Hij shopt milieuvriendelijk en steunt sociale tewerkstelling. En omdat in onze Kringwinkels alles zo goedkoop is, kan hij héél veel kindjes plezieren met toffe spullen (zie de foto's rechts/ onderaan).

Sinterklaas steunt gezinnen in armoede

Door te winkelen in De Kringwinkel Oepn Plaats steunt Sinterklaas ook de Sociale Dienst Open Plaats. Daar krijgen buurtbewoners die het financieel moeilijk hebben voeding en andere ondersteuning. De Sociale Dienst zelf speelt trouwens zelf voor kerstman: we delen geschenken uit aan gezinnen waar de Sint en de Kerstman soms moeilijk binnen geraken...

Wij lezen voor

... op zaterdag 24 november, in onze winkel in de Brugse Poort om 11u en 14u. Meer info

 

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Wees er op tijd bij als we seizoensartikelen aanbieden! Om de twee maanden sturen we een aankondiging van komende winkelacties en nieuws uit de organisatie.

Communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics