Fashion design en kwaliteitsmerken

Gepost op zondag 3 maart 2019

Actie

Hele maand stockverkoop textiel

Wegens succes verlengd: nog de hele soldenmaand vind je kleding, schoenen e.a. textiel aan € 1 per stuk of € 0,10 voor kleine stukken in de Kringwinkel in de Brugse Poort. Lees meer

De Kringwinkel Open Plaats neemt een korte vakantie tijdens de Gentse Feesten, van zaterdag 20 t.e.m. zondag 28 juli. Op vrijdag 19 juli sluiten we in de Brugse Poort al om 16u30.

De Sociale Dienst gaat er twee weken uit, tot maandag 5 augustus.

 
 
 
 
 
 
 
 

In onze winkel in de Brugse Poort vind je voortaan altijd designmode en merkkleding. Ga dus zeker altijd eens kijken op de eerste verdieping, als je in deze winkel bent.

Achteraan in de kledingafdeling vind je de Coco&Co-hoek, met een klein maar fijn aanbod van topkleding en accessoires.

Daarnaast zijn er nog steeds drie grote Coco&Co-acties per jaar. Hou daarvoor onze Facebook in de gaten en schrijf in op onze nieuwsbrief (scroll naar beneden).

Tweedehands aan topkwaliteit

Bij Open Plaats is de kleding altijd van goede kwaliteit, onze sortering gebeurt heel precies. Daarenboven selecteren we de beste stukken voor Coco & Co. Toch kan kan je ook tussen de gewone kleding altijd nog wel pareltjes ontdekken.

Coco & co, dat is Chanel, Versace, Dries Van Noten en Louis Vuitton, maar ook originele lokale designstukken, met zorg en aandacht gemaakt. Het gaat niet om de merken zelf, maar om de kwaliteit.

Lees het interview met Annelies over de sortering en selectie.

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Wees er op tijd bij als we seizoensartikelen aanbieden! Om de twee maanden sturen we een aankondiging van komende winkelacties en nieuws uit de organisatie.

Communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics