Lente- en zomeracties

Gepost op maandag 4 maart 2019

Actie
 
 
 
 
 
 
 
 

Alles wat je nodig hebt om te genieten van lente en de zomer vind je in De Kringwinkel.

Let op de startdata van onze acties. Hoe vroeger je erbij bent, hoe meer keus je hebt!

WOE 29 MAART 2019: Haal de lente in huis

Alles om je huis én jezelf mee op te fleuren: vrolijke lentekledij, kleurrijke stoffen, gezellig servies en allerlei paasdecoratie waar je blij van wordt. Wees er als de kippen bij ;-)

VR 5 APRIL 2019: Tuinmeubelen

Kijk je er ook zo naar uit om lekker buiten te ontbijten, lunchen, aperitieven of barbecuen? Richt je tuin of terras gezellig in met onze tweedehands tuinstoelen, zetels, tafeltjes en andere weersbestendige meubelen. Lekker genieten voor een prikje!

VR 26 APRIL 2019: Kamperen, picknicken en buiten spelen

Kies je tent, slaapzak of rugzak in De Kringwinkel! Of wat dacht je van een degelijke veldfles, plooistoelen en handig picnic-servies? En dan is er is nog tweedehands sport- en spelmateriaal. Strand, tuin, Blaarmeersen: here we come  ;-)

VR 17 MEI 2019 - Waterpret & strandmode

Tijd voor verkoeling! Badpakken, zwembroeken, bikini's, pareo's, strooien hoedjes, zwembrillen: alles wat je nodig hebt voor een dagje aan zee (of Blaarmeersen). Nog niet nat genoeg? We hebben ook opblaasbootjes, luchtmatrassen, kinderzwembadjes en ander opblaasbare fun voor de warme dagen.

Adressen en openingsuren

De Kringwinkel Open Plaats - Brugse Poort: ma>za 10-17u30
De Kringwinkel Open Plaats - Destelbergen: ma>vr 13-17u | za 10-17u

 

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Wees er op tijd bij als we seizoensartikelen aanbieden! Om de twee maanden sturen we een aankondiging van komende winkelacties en nieuws uit de organisatie.

Communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics