Lente- en zomeracties

Gepost op woensdag 14 maart 2018

Actie
 
 
 
 
 
 
 
 

Joepie! Het is weer tijd voor badpakken, zwembroeken, pareo's, strooien hoedjes, opblaasbootjes, luchtmatrassen, kinderzwembadjes,...

Alles wat je nodig hebt om te genieten van de zomer vind je in De Kringwinkel.

Let op de startdata van onze acties. Hoe vroeger je erbij bent, hoe meer keus je hebt!

WOE 14 MAART 2018: Haal de lente in huis

Alles om je huis én jezelf mee op te fleuren: vrolijke lentekledij, kleurrijke stoffen, gezellig servies en allerlei paasdecoratie waar je blij van wordt. Wees er als de kippen bij ;-)

VR 30 MAART 2018: Tuinmeubelen

Kijk je er ook zo naar uit om lekker buiten te ontbijten, lunchen, aperitieven of barbecuen? Richt je tuin of terras gezellig in met onze tweedehands tuinstoelen, zetels, tafeltjes en andere weersbestendige meubelen. Lekker genieten voor een prikje!

DI 10 APRIL 2018: Wielerkleding

Test eens een fietsbroek of koop een wielertruitje dat nog niet in je collectie zat. Comfortabel, ademend en supergoedkoop voor een straffe kwaliteit. Ook degelijke stadsfietsen en/of mountainbikes hebben we dagelijks in de aanbieding.

VR 27 APRIL 2018: Kamperen, picknicken en buiten spelen

Ga je naar een festival, de zee, de bergen of het bos? Kies je tent, slaapzak of rugzak in De Kringwinkel! Of wat dacht je van een degelijke veldfles, plooistoelen en handig picnic-servies? En dan is er is nog tweedehands sport- en spelmateriaal. Strand, tuin, Blaarmeersen: here we come  ;-)

VR 18 MEI - Waterpret & strandmode

Speciaal voor jou: een ruim assortiment van badpakken, zwembroeken, bikini's, pareo's, strooien hoedjes, zwembrillen en andere accessoires. En voor de fun: opblaasbootjes, luchtmatrassen, kinderzwembadjes en ander opblaasbare spullen voor warme dagen.

Adressen en openingsuren

De Kringwinkel Open Plaats - Brugse Poort: ma>za 10-17u30
De Kringwinkel Open Plaats - Destelbergen: ma>vr 13-17u | za 10-17u

 

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Wees er op tijd bij als we seizoensartikelen aanbieden! Om de twee maanden sturen we een aankondiging van komende winkelacties en nieuws uit de organisatie.

Communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics