RETRODAG: zaterdag 9 maart 2019

Gepost op vrijdag 8 februari 2019

Actie

Bereikbaarheid Kringwinkel Brugse Poort & Open Plaats

Wegens langdurige en grootschalige werken aan de Phoenixstraat/Bevrijdingslaan/Seghersplein in de Brugse Poort rijden de bussen (lijn 10, 12a en 12b) vanaf maandag 19 februari niet meer tot aan halte Weversstraat en halte Seghersplein. Afstappen kan aan halte Gent Brugsepoort, halte Gent Nieuwewandeling of halte Peerstraat. Van daaraf is het ongeveer 10' lopen tot aan Kringwinkel Open Plaats Brugse Poort of Open Plaats Sint-Jan-Baptiststraat.

Check steeds je traject via de app van De Lijn. 

 
 
 
 
 
 
 
 

Ga terug in de tijd en geniet van de nostalgie! De allercoolste hebbedingen staan op jou te wachten. En wat dacht je van een aerobics dansje op echte, vette jaren-'80-hits? Met een bijpassend kapsel? Oh yeah!

De Retrodag is hét moment om je slag te slaan: echte vintage, hippe retro, foute 80s en 90s... Herbeleef je jeugd met de mooiste zolderschatten en keldervondsten. Servies uit grootmoeders tijd, speelgoed uit je eigen kindertijd en hilarische kleding uit je tienerjaren: het is allemaal weer hip!

- BRUGSE POORT (GENT) 10u-17u30

  • 14u:00 - 16:00 Hairstyling: retrokapsels
    Neem een teletijdmachine en verander mee van kapsel. We doen 60s, 70s en 80s. Jij kiest!
  • 14:00 - 16:00 Textiel upcycle workshop Tover een gewone T-shirt om in een sportieve jaren-'80-shirt én een paar beenwarmers. Supersimpel, geen voorkennis vereist, T-shirts aanwezig.
  • 16u:00 - 16:25 Eighties Aerobics
    Wil je je eens goed amuseren? Dans dan mee met onze drie Belgische Jane Fonda’s. Een feestelijke workout op swingende hits uit de jaren '80: daar word je gewoon heel erg vrolijk van! Breng sportschoenen en een flesje water mee. Een goed humeur krijg je vanzelf ter plaatse.
    Volg Eighties Aerobics op Facebook of Instagram om op de hoogte te blijven van de volgende lessenreeksen in Gent.

- DESTELBERGEN 10u-17u
Een fijne selectie van vintage, retro, zolderschatten en design. Met koffie en iets lekkers.

Schrijf in op de nieuwsbrief

Retrodagen, kerstweek, paasdecoratie... Mis de start van onze seizoensacties niet!