ZA 5 MEI: Dag van de Gever

Gepost op zaterdag 14 april 2018

Actie
 
 
 
 
 
 
 
 

Herbruikbare spullen geven aan De Kringwinkel Open Plaats, dat is een wijs besluit! In ruil voor jouw materiaal geven wij graag een stukje wijsheid terug. Je kan kiezen tussen vier wijsheden in een kadertje.

Kies een wijze spreuk

Kies een tegelwijsheid die past bij jou past, en een kader die past in jouw interieur. We hebben een ruime keuze. En eens je de spreuk van buiten kent, kan je het kadertje natuurlijk hergebruiken voor een mooie tekening of foto van je dierbaren.

We kijken uit naar je komst op zaterdag 5 mei!

Drie keer een goede daad

Jezelf verlossen van spullen die niet meer bij je passen, is al een geluk op zich. Als je ze dan nog schenk aan De Kringwinkel aan De Kringwinkel Open Plaats, stel je in één klap drie keer een goede daad:

  • je stimuleert hergebruik en verkleint de afvalberg
  • je geeft mensen nieuwe toekomstkansen via sociale tewerkstelling
  • je steunt mensen in armoede, via de Sociale Dienst Open Plaats

Armoedebestrijding

Open Plaats heeft niet alleen twee Kringwinkels en een derde inzamelpunt, maar ook een Sociale Dienst. Hier krijgen mensen in een moeilijke situatie voedselpakketten en andere materiële hulp. Plus, met advies en begeleiding zoeken we samen naar de oorzaken van de problemen, en naar oplossingen. Deze hulpverlening is mogelijk dankzij de opbrengst van De Kringwinkel Open Plaats.

Wat kan je geven aan De Kringwinkel?

Essentieel is dat iemand anders het nog kan gebruiken. Het mag dus niet zwaar beschadigd of versleten zijn. Sommige zaken kunnen we niet aanvaarden omwille van veiligheid of bepaalde wetgeving.

> Wat is herbruikbaar?

Te laat of te veel?

Kan je zaterdag 5 mei niet komen? Geen nood, ook de weken erna maak je nog kans op een cadeautje. Of heb je te veel of te zwaar gerief, en kan je het zelf niet brengen? Wij komen het gratis ophalen!

> Bel voor een afspraak naar 09 227 25 64.

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Wees er op tijd bij als we seizoensartikelen aanbieden! Om de twee maanden sturen we een aankondiging van komende winkelacties en nieuws uit de organisatie.

Communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics