Word vrijwilliger

Jij kan een concreet verschil maken voor mens en milieu. Zowel in onze Kringwinkels als in de Sociale Dienst spelen vrijwilligers een belangrijke rol.

Wil je deel uitmaken van ons verhaal?

Bekijk vacatures
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Onze vrijwilligers zetten zich met hart en ziel in voor nieuwe kansen. Dat creëert een unieke sfeer, dat voel je!

  • In alle afdelingen van onze Kringwinkels zijn vrijwillige medewerkers aan de slag. Ze werken samen met doelgroepmedewerkers, wat zorgt voor een boeiende uitwisseling.
  • In de Sociale Dienst verzorgen vrijwilligers het onthaal in de koffieruimte, de voedselbedeling en een deel van de hulpverlening.

Wil je deel uitmaken van ons verhaal?

Dan maken we graag kennis met jou! We ontdekken graag wat je kan en waar je interesses liggen, zodat we de juiste persoon op de juiste plaats een zinvolle taak kunnen aanbieden.

Om de 2-3 maanden organiseren we een infomoment voor nieuwe vrijwilligers. Je leert dan onze organisatie kennen en we lichten onze missie en visie toe. We vinden het erg belangrijk dat vrijwilligers onze missie onderschrijven en mee uitdragen in hun engagement. 

Interesse?

Neem contact op met Lore via 0490 56 86 01 of joyce@openplaats.be of bekijk eerst onze vacatures. Bij Lore kan je ook al inschrijven voor een infomoment voor kandidaat-vrijwilligers:

  • vrijdag 8 juni 2018 om 9u30
  • vrijdag 14 september 2018 om 9u30
  • vrijdag 16 november 2018 om 9u30

De infomomenten vinden plaats in De Kringwinkel Open Plaats - Brugse Poort

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Wees er op tijd bij als we seizoensartikelen aanbieden! Om de twee maanden sturen we een aankondiging van komende winkelacties en nieuws uit de organisatie.

Communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics